Апельсинівка
Інгредієнти
- 6–8 апельсинів
- 750 мл самогону на основі турбодріжджів «Первак»
- 200–250 г цукру (за бажанням)
Приготування
- Помістіть цедру з апельсинів в стерилізовану ємність і додайте самогон. Переконайтеся, що цедра повністю занурена у самогон.
- Щільно закрийте отриману суміш, а потім поставте її у темне та прохолодне місце на 7–14 днів.
- Перші пару днів потрібно періодично струшувати склад, що вийшов, щоб смак розподілився рівномірно.
- Коли суміш настоялася, потрібно її процідити. Додайте цукор у настій, перемішавши до повного розчинення.
- Перелийте настій у чисту пляшку або скляну ємність і залиште на зберігання у досить темному та прохолодному середовищі.