Апельсинівка

Назад до статей

Апельсинівка

Інгредієнти

  • 6–8 апельсинів
  • 750 мл самогону на основі турбодріжджів «Первак»
  • 200–250 г цукру (за бажанням)

Приготування

  1. Помістіть цедру з апельсинів в стерилізовану ємність і додайте самогон. Переконайтеся, що цедра повністю занурена у самогон.
  2. Щільно закрийте отриману суміш, а потім поставте її у темне та прохолодне місце на 7–14 днів.
  3. Перші пару днів потрібно періодично струшувати склад, що вийшов, щоб смак розподілився рівномірно.
  4. Коли суміш настоялася, потрібно її процідити. Додайте цукор у настій, перемішавши до повного розчинення.
  5. Перелийте настій у чисту пляшку або скляну ємність і залиште на зберігання у досить темному та прохолодному середовищі.
ПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТА