Настоянка хріновуха

Назад до статей

Настоянка хріновуха

Інгредієнти

  • 1 л самогону на основі турбодріжджів «Первак»
  • 1 шт (великого) кореню хрону
  • 4 ст. л. меду

Приготування

  1. Хрін помити й почистити, натерти на тертці. Додати мед і добре перемішати.
  2. Перекласти суміш у чисту банку чи пляшку. Влити трошки самогону й добре збовтати, поки не розчиниться мед. Після цього долити самогон, що залишився.
  3. Закоркувати пляшку (або закрити банку щільною кришкою) і дати настоятися тиждень. Перед вживанням настоянку процідити.
ПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТА