Коньяк домашній

Назад до статей

Коньяк домашній

Інгредієнти

  • 1 ст. ложка меду натурального
  • 6–8 шт фініків (без кісточок)
  • щіпка кориці, ванільного цукру (2 г)
  • 15 шт чорносливу
  • 2 ст. ложки родзинок
  • самогон на основі турбодріжджів «Первак»

Приготування

  1. Всі інгредієнти засипати в ємність і залити алкоголем. Настояти 10 днів. Після цього відфільтрувати. Залити на кілька місяців в дубову бочку.
  2. Якщо немає в наявності дубової бочки, то можна використовувати дубову щепу. Засипте у відфільтрований напій дубову щепу. Час настоювання від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату.
ПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТАПЕРВАКНАСТОЯНКИ ДО СВЯТА